KontaktPont Fogászat

az Árpád-híd lábánál

Szájsebész

Fogorvosi tanulmányaimat a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán végeztem, ahol 2017-ben diplomáztam „cum laude” minősítéssel. Egyetemi éveim alatt kezdett érdekelni a szájsebészet, amely iránti lelkesedésem a mai napig kitart. Már a graduális képzés alatt, amennyire időm engedte igyekeztem részt venni az betegellátásban, amelyre a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ Szájsebészeti Osztálya adott lehetőséget. A diplomaszerzést követően a szakorvosképzés helyszínéül is ezt az intézményt választottam, amely már a rezidensképzés alatt főállású munkahelyemmé nőtte ki magát. 2021-ben „kiválóan megfelelt” minősítéssel szájsebészet szakvizsgát szereztem, majd szakorvosként a 2023-ban új elnevezést kapott Észak-Pesti Centrumkórház - Honvédkórház Arc-, Állcsont- és Szájsebészeti Osztályán folytattam főállású orvosi tevékenységemet.

A Kontaktpont Fogászati rendelőben kizárólag szájsebészeti beavatkozásokat (implantációs beavatkozások, csontpótlás, arcüreg-emelő műtét, műtéti bölcsességfog-eltávolítás, kisebb lágyrészműtétek, cisztaműtétek,feltárásos fogeltávolítás, gyökércsúcs rezekció) végzek. Német és angol nyelven beszélek.

A betegek ellátása során fontosnak tartom megteremteni a nyugodt, felszabadult légkört, ahol a pácienssel átbeszélünk mindent, ami a beavatkozás során felmerülhet, majd a megfelelő tájékoztatást követően, maga a műtét már tervezett keretek között zajlik, így betegeim elégedetten és bizalommal távozhatnak a kezelőszékből.

x