KontaktPont Fogászat

az Árpád-híd lábánál

Rólunk

Köszöntjük a KontaktPont Fogászat honlapján!

Célkitűzésünk:

Irányelveink:

3 székes rendelőnket 2015 tavaszán alakítottuk ki az Árpád-híd pesti hídfőjénél! A legmodernebb fogászati technológiákat használva barátságos, megnyugtató hangulatú rendelőnkben átértékelődhet az Ön számára is a fogorvoshoz járás fogalma. Látogasson el hozzánk, szakképzett fogorvosaink mindent megtesznek, hogy elnyerjük bizalmát és ezentúl nyugalommal (talán örömmel) gondoljon a következő fogászati kontrollra!

Tartozzon Ön is elégedett pácienseink közé! Kezeltesse fogait a KontaktPont Fogászatnál!

A KontaktPont Fogászat legfőbb célkitűzése az emberközpontú, barátságos és korrekt fogászati szolgáltatás nyújtása. Egy olyan hely kialakítása, ahol a páciensek le tudják vetkőzni aggályaikat, amelyek leginkább a fogorvostól való félelemből és az általánosságban kialakult magas árazásakból fakadnak.

Jó hírünk van Önnek, a mai technológiákkal és egy nagyadag odafigyeléssel, empátiával a kezelő fogorvos részéről már minimalizálni lehet a fogászati kezelésekkel járó fájdalmakat. Ami a pénztárcát illeti, árazásunkat a lehető legkorrektebben alakítottuk ki. Mindezt természetesen a prémium kategóriás fogászati anyagok alkalmazásával.

Győződjön meg róla személyesen!

Vezető orvosunk ideológiája képzi szolgáltatásunk alapját, miszerint olyan munkát ad ki kezeiből, amilyet a saját maga szájában is megelégedéssel fogadna. Olyat, mintha csak magának csinálná. Ez nagy odafigyeléssel jár, és természetesen szükséges mennyiségű idővel.

Ha minket választ, megháláljuk bizalmát és teljes körű figyelmet fordítunk Önre!

A KontaktPont Fogászat csapata

Teljes körű állapotfelmérés

Ellenőriztesse fogai állapotát legalább évente egyszer! Jöjjön el hozzánk, hogy tisztában legyen fogai valós állapotával! Az állapotfelmérés során, szükség esetén röntgen felvételek segítségével ellenőrizzük a fogai és ínye állapotát.

Fogorvosaink kellő időt és figyelmet fordítva tájékoztatják Önt és szükség esetén személyre szabott kezelési tervet állítanak össze!

Hívjon bennünket és kérjen időpontot rendelőnkbe!

+36 70 701 9080 info [kukac] kontaktpont-dental.hu

Rendelőnk

3 székes rendelőnkben a legmagasabb szinten, széles körben nyújtunk fogászati ellátást pácienseink részére.