KontaktPont Fogászat

az Árpád-híd lábánál

Kinek lehet jó megoldás az implantátum?

Kiknek lehet jó megoldás az implantátum? 

A fogászati implantátum megoldást kínálhat egy vagy több foghiány, vagy akár teljes fogatlanság esetén is. Leginkább akkor javasolt az implantáció, ha a páciens nem szeretné lecsiszoltatni az egészséges, ép fogait valamint szeretné elkerülni a kivihető fogpótlás kellemetlen velejáróit.

Az implantálás ugyan nem az olcsó fogpótlási megoldások közé tartozik, cserébe viszont visszakaphatjuk újra a saját fog érzését, ami jelentősen jobb életminőséget eredményez. Visszaállíthatja az esetlegesen sérült önbizalmat, új életérzést ad azoknak, akik foghiányuk miatt már lemondtak a magabiztos étkezésről vagy az önfeledt nevetés élményéről.


Hogyan válasszunk?

Mi a KontaktPont Fogászatnál az általunk használt implantátumrendszer kiválasztása során megvizsgáltuk az implantátumgyártók múltját és jövőbeni céljait, számos szájsebész orvoskolléga véleménye és minőségbeli tapasztalatok hatására döntöttünk a világ vezető implantátum gyártója a Straumann mellett.

Ezeknek az implantátumoknak a gyógyulási ideje jelentősen rövidebb bizonyos közép-, akár felsőkategóriás rendszerekhez képest, valamint ugyanígy kiemelkedő a bent maradási aránya is. Az úttörő fejlesztések, prémium anyagok felhasználása, az innováció és sok év tapasztalata eredményezi a Straumann sikerességét, ezen kívül élettartamra szóló garanciát vállal az implantátumra.

A KontaktPont Fogászatnál ráadásul a teljes konzultáció ingyenes: tartalmazza a részletes árajánlatot, a szűrést valamint a személyre szabott kezelési tervet.

Bővebben az implantációról

Önnek jó megoldás lehet az implantáció?

Kérje ingyenes konzultációját a KontaktPont Fogászatnál!

06 70 701 9080

Comments are closed.