KontaktPont Fogászat

az Árpád-híd lábánál

Implantáció

 

 

 

 

 

 

Implantáció

 

 

 

 

 

 

 

Mi is lényegében az implantátum?

A fogászati implantátum biológiailag kompatibilis fémből, illetve kerámiából készült speciális csavar, amelyet az állcsontba ültetünk be a hiányzó fog györekének a helyére. Ez a "műgyökér" fogja az alapját képezni a ráépített fognak, fogaknak. Az implantátumokat sebészi úton ültetjük be helyi érzéstelenítés mellett, ambulánsan. 

1 foghiány esetében (1 implantátum):

  kontaktpontfogaszat_straumannimplant_00            kontaktpontfogaszat_straumannimplant_02           kontaktpontfogaszat_straumannimplant_01           kontaktpontfogaszat_straumannimplant_03

Több, egymás mellett lévő foghiány esetében (2 implantátum):

                                   kontaktpontfogaszat_straumannimplant_05            kontaktpontfogaszat_straumannimplant_06          kontaktpontfogaszat_straumannimplant_07            kontaktpontfogaszat_straumannimplant_08

Teljes fogív esetében (4-6 implantátum):

                                    kontaktpontfogaszat_straumannimplatn_09           kontaktpontfogaszat_straumannimplatn_10          kontaktpontfogaszat_straumannimplatn_11            kontaktpontfogaszat_straumannimplatn_12

Miért válasszuk az implantálást a fogpótlásra?

1. Testünk részévé válik: egybeolvad a szervezetünkkel és úgy viselkedik, mintha annak természetes része lenne.

2. Nincs csiszolás: nem kell lecsiszolni az egészséges fogainkat mint a híd esetében, megmarad az értékes foganyag épen és természetesen. A legnagyobb kincs a fogászatban a meglévő foganyag!

3. Tökéletes megjelenés: egy implantátummal pótolt fog teljesen úgy néz ki, mintha természetes fog lenne. Nincsen eltérés sem küllemben, sem ápolási szükségességben.

4. Megmarad az arcforma: az implantátum a rágás erejét átadja az állkapocsnak, így a csont nem sorvad el. Ennek köszönhetően az arc formája idővel sem alakulhat át.

5. A leghatékonyabb megoldás: Élje át újra és élvezze az evés, beszélés, magabitzos molyosgás örömét! Top minőségű svájci implantátum rendszerünkkel visszaadjuk Önnek ezeket a természetes és örömteli dolgokat!

Straumann Fogászati Implantátumok

Straumann_Logo_CMYK

Hogyan zajlik az implantálás folyamata a konzultációtól a végeredményig?

1. A konzultáció során meghatározásra kerül, hogy hova és milyen implantátum kerülhet, amit az elkészült CT felvételek birtokában tud a kezelőorvos véglegesíteni.

2. A megfelelő Straumann implantátum műtéti úton beültetésre kerül, érzéstelenítésben a fájdalommentességért. A beépített implantátum lezárásra kerül.

3. Kontrollvizsgálatok kíséretében a gyógyulási idő kövezkezik, amikor az implantátum elkezd beépülni az állcsontba. 

4. A terhelhetőség kialakulásával a felszabadítás következik.

5. A felépítmény kiválasztása és a lenyomatvétel után a fogtechnikus elkészíti a cirkonból vagy fémkerámiából készült fogakat.

6. A fogak végleges helyükre kerülnek, visszaadva a természetes fogívet és ennek következményeképpen az arcformát.

 

 

 

Mi a Straumann implantátum rendszert válsztottuk, sok töprengés után. Azért, hogy Önnek a legjobbat tudjuk kínálni!

 

Tudjon meg többet a Straumann implantátumokról és az árakról:

Straumann Implantátumok

+36 70 701 9080

info [kukac] kontaktpont-dental.hu